ONZE DIENSTEN

De juiste partner in uw zoektocht naar een nieuwe wagen. Smet & Bossaerts staan al meer dan 10 jaar voor ervaring en passie in de sector van jonge & dynamische voertuigen.

 

verkoop/aankoop

Een correct product aan de juiste prijs. Dat is waarvoor we staan. We laten ons daarbij leiden door passie, en 10 jaar ervaring in de sector.

Uw wagen verkopen

Om je wagen particulier te verkopen, moet je vaak erg geduldig zijn. Een lange wachttijd, stilstaand geld. Telefoons beantwoorden op alle uren van de dag, de juiste foto’s nemen. Een zoekertjes online plaatsen… We helpen je hier graag mee door je wagen over te nemen, of de verkoop voor u te voltooien aan een afgesproken prijs. Informeer zeker even zonder enige verplichting via het contactformulier. Binnen de 24u ontvangt u van ons het beste bod. Of bespreken we een formule om uw wagen voor u te verkopen.

Een wagen importeren.

Zoekt u een wagen dat moeilijk, of enkel voor torenhoge prijzen te vinden is op de Belgische markt. Dan moeten we de zoektocht samen met jouw internationaliseren. We helpen je de juiste auto te vinden in een ander land, en begeleiden u graag bij de aankoop, het transport, en het afhandelen van de documenten. Door onze meertaligheid, en vele contacten, wordt de zoektocht zo alvast een heel stuk makkelijker.

  • 12 maanden waarborg in samenwerking met Europ Assistance
  • Keuringsrapport op meer dan 80 controle punten
  • Afgeleverd met een car pass
  • Voor vertrek krijgen ze een groot onderhoud

U verkoopt uw auto?

Contacteer ons:
Kenny: +32 478 61 20 61
info@gtiperformancestore.be


Bekijk onze reeds verkochte wagens

Onderhoud

Alle merken. Correct prijzen. De beste zorgen.
Uw wagen verdient de juiste zorgen. Elke 15.000 km, of jaarlijks een check-up is de sleutel tot succes om uw wagen in topform te houden. U kan bij ons terecht voor onderhoud van alle merken. Stuur ons gerust een mailtje via het contactformulier of bel ons op +32 478 61 20 61 (Kenny).
We maken graag een afspraak met je, om de prijs en de nodige zorgen te bepalen.

Heeft uw wagen nood aan een grondige opkuisbeurt? Ons getraind team staat voor uw klaar om uw bolide weer te doen stralen als nieuw.

Openingsuren

Onderhoud steeds op afspraak
Bel Kenny : 0478/61.20.61

S&B Automotive Performance op Instagram